For dig i en organisation, der på egen hånd ønsker
at skabe effektiv dialog

Bliv uddannet gamemaster

RN Highres-6

Du kan skabe fundamentet 

For at være gamemaster er en indføring i teori og virkemidler bag, nødvendig. Med uddannelsen bliver du sat ind i teori og virkemidler og får en udførlig gennemgang af, hvad og hvordan forløbet er opbygget og hvorfor det er opbygget, som det er. Og som gamemaster bliver du ligeledes klædt ordentligt på, så du med ro i sindet kan facilitere en dialogisk proces; hvis der eksempelvis stilles spørgsmål til forløbet, så kender du svaret.

Samtidig får du indblik i, hvordan redskabet kan oveføres til netop din organisation eller virksomhed – og indblik i forskellige måder at finde indgangsvinklen, så du kan anvende redskabet i forskellige konstellationer.

Du bliver altså klædt på; ikke bare med et redskab til dialog, men med et beredskab, der sikrer, at fundamenter for at handle ud fra specifikke – og forskellige emner kan skabes.

Indhold på uddannelsen

Selve uddannelsen er bygget op over 1 dag af maks 6 timer, som forløber sig således:

2 timers forløb: Gennemgang af hele forløbet.
2 timers undervisning, hvor vi kommer rundt om:

  • Teori bag: Anerkendende udforskning og 4D-modellen
  • Dialogiske processer
  • Virkemidler (forankret i Kommunikation og Psykologi)
  • Praktisk om facilitering af redskabet.

2 timers forløb: Gennemgang af hele forløbet med plads til forklaringer af, hvordan teori og virkemidler bliver brugt i praksis.

Som uddannet gamemaster i redskabet, er du godkendt og autoriseret til at facilitere Match and Catch. Uddannelsen giver tilladelse til at facilitere redskabet i og i forbindelse med den pågældende organisation eller virksomhed, hvor den uddannede har tilknytning.

Er du selvstændig konsulent og interesseret i uddannelsen, så kontakt os.

Close Menu