Om Match and Catch

Match and Catch er sat i verden for at skabe fundamenter. Lige som et hus, skal fundamentet være på plads, før du kan begynde at arbejde med det, på det og ud fra det. Men vi arbejder nu ikke med husbyggeri. Nej, vi taler om fundamenter for udvikling og forandring – og dem skal du kunne skabe gennem god og effektiv dialog!

Vi har et budskab om, at den gode dialog på arbejdspladsen er mindst lige så vigtig, som… ja, alt andet i din organisation! Hvorfor? Fordi en god dialog om strategi, salgsmetoder, samarbejde, trivsel, produkter og kunder, er vejen til at skabe fundamentet for, at I ved, hvordan I skal arbejde og hvad I skal arbejde hen imod – og i sidste ende altså fundamentet for at I udvikler frem for at afvikle.

Match and Catch henvender sig både til teams, afdelinger, ledere, medarbejdere, hele arbejdspladser og foreninger. God dialog er nemlig ikke kun for fritidshippierne og dem, der godt kan lide at konversere til langt ud på natten. Dialog kan sagtens være effektiv og målrettet, så det kan operere på et strategisk niveau. Og så gør det vel heller ikke noget, at dialogen foregår på en innovativ og kreativ måde?

Vi har på baggrund af grundig research, erfaring fra praksis og en kandidatgrad i Forandringskommunikation og Organisationspsykologi udviklet dialogredskabet Match and Catch, som i dag er vores bud på at skabe fundamentet for at få succes med en forandring.

Match op med os og Catch muligheden!

Hvem er Match and Catch?

Jeg har altid været nysgerrig på menneskets dialog – og særligt mennesket i relation til andre. Derfor falder det mig naturligt at mene, at vejen til succes er gennem en dialog, hvor der er plads til relationerne. Og det er helt konkret succes med forandringer og udvikling, jeg taler om. Den forandring og udvikling, der skal ske i et samarbejde og dermed i relation til og med andre.

Jeg har som følge af min nysgerrighed taget en kandidatgrad i Forandringskommunikation og Organisationspsykologi og gjort det til min levevej at hjælpe med at skabe den gode dialog mellem mennesker. Det gør jeg i dag ved at udvikle og arbejde med dialogiske redskaber, der skal sikre en god og effektiv dialog mellem mennesker og skabe fundamenter for succesfulde forandringer.

  • Pernille Østergaard Poulsen, Ejer.

 

Match and Catch samarbejder med eksterne konsulenter og udviklere. Både som facilitatorer på workshops og for at udvikle nye dialogredskaber og virksomhedsspil. 

Har du et ønske eller forslag til et redskab, så kontakt os endelig.

Close Menu