Lad dig inspirere og bliv klogere på, hvordan du kan anvende redskabet.

“Danvak benyttede sig af Match and Catch for at få etableret et tættere samarbejde og større åbenhed i og imellem vores mange tekniske faggrupper. Pernille og Christina, med deres glæde, store psykologiske viden og livsbekræftende indgangsvinkel, formåede at åbne øjnene for samarbejde på tværs af faggrupper samt at lære at lytte til hinanden ved at benytte billeder af bl.a. giraffer, gorillaer og traktorer. En meget inspirerende ny måde at få åbnet folks sind, at få folk til at lytte og forstå hinanden og samtidig have det sjovt.” 

  • Claus Andreasson, Generalsekretær.

“Vi har haft en rigtig god og udbytterig session med redskabet Match and Catch.

Vi skulle brainstorme på et emne, hvor vi havde brug for at aktivere vores kreativitet. Og det var vigtigt, at vi fik tænkt helt ud af boksen og at vi fik åbnet helt op for alle input. Det fik vi med redskabet og det gav en rigtig god og sjov tilgang til dét, at være åben for de idéer, der kan opstå, når man er kommet ud af de vante rammer. Det havde bestemt en effekt på den brainstorming, vi havde, som vi ikke selv havde fået frem.” 

  • René Holdgaard Wilhardt, Direktør, Axla ApS

“Jeg har jo en ide om, hvor vi er nu og hvor vi skal på vej hen og nogle gange kan det være svært at formidle videre. Mange gange, hvis man efterspørger idéer og tanker og noget, så er nogle tilbageholdende, fordi de måske tænker om den, at det er måske ikke lige verdens bedste idé, men det er jo egentlig ikke det. Der vil jeg jo egentlig hellere bare oversvømmes med idéer og så må vi se, hvad der kan lade sig gøre og hvad passer ind i strategien. Det her forløb med Match and Catch viser jo, at alle kan komme med idéer.”

  • Kim Harris, CEO.

”Jeg inviterede Match & Catch til et afdelingsmøde, hvor vi arbejdede med at blive endnu bedre til at afdække vores kunders behov, såvel telefonisk som personlig. For jo bedre vi kender vores kunder – jo bedre service kan vi sikre dem. Match & Catch åbnede op for nogle nye betragtninger og var samtidig en hyggelig øvelse for afdelingen.”

  • Maria Ravn Galsgaard, Konferencechef

“Det var en anderledes og spændende måde at gribe emnet “effektive møder” an på ved at tale ud fra de forskellige motiver på de udleverede kort. Til at starte med var man overrasket og kunne slet ikke se, hvordan det skulle kunne lade sig gøre at koble sin erfaring med møder med det givne motiv, men efterhånden som snakken skred frem i gruppen, kunne vi drage flere og flere paralleller til det billedkort, som vi havde fået udleveret. Det blev en helt anden og mere inspirerende snak på den måde. Jeg er glad for at have deltaget i workshoppen og kan varmt anbefale den til andre.”

  • Rikke Lindhard, Department Assistant, Construction Management at MHI Vestas Offshore Wind.

“Det var anderledes godt. Med billeder som ikke umiddelbart kunne forbindes med arbejde var der koncentration og eftertænksomhed. Det gjorde, at der blev talt grundigt om motivation og at de talte sammen på en anden måde. Forløbet var rigtig godt sat sammen. Der var en rød tråd gennem dagen, som blev tydelig til sidst, da de udfyldte deres handleplaner.”

  • Karsten Callesen, afdelingsleder Mark & Miljø, Billund lufthavn

“Match and Catch giver god mening at bruge. Ved at gå fra at sætte ord på hverdagsting til at videreføre det til selve emnet, gør at et nyt område bliver nemmere at tilgå. Det er et godt redskab til at skabe forandring. Ved at benytte det på en arbejdsplads, bevirker det, at alle bliver hørt, erfaren som uerfaren. Det er et trygt sted, for der er ikke et forkert svar og alle er fælles om at finde en løsning. Det er nemmere at få implementeret noget nyt og skabe forandring, når alle føler ejerskab.”

  • Tine Nymark Pedersen, faglig koordinator, Svendborg Kommune.
Close Menu